İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Büyükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

.

İrfan DOĞAN

Okul Müdürü

1980 yılında İstanbul İli Bahçelievler İlçesi´nde doğdu. İlköğretim ve ortaöğretimini İstanbul´da tamamladı. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği Bölümü´nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümünü bitirdi.  Öğretmenliğe 2005 yılında Bolu´da Bilgisayar öğretmeni olarak başladı. Bolu ve İstanbul’da ki çeşitli okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı, görevlerini yaptı. Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE  çalışmalarını yürüttü. Bağcılarda Müdür Başyardımcısı olarak görev yapmaktayken 21.07.2022 tarihinde Zeytinburnu Büyükyalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 05.01.2024 12:49 - Görüntülenme: 356